Köp biljetter

Flexibla biljetter

Joustolipuilla voit valita käyttämäsi vuoron vapaasti yhden päivän sisällä.

Mest populära biljetter

Köp biljetter

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Mer för samma

Kämpar du med begränsningar av bagage eller att hitta passande bussturer? Eller funderar du över hur du ska få med ditt husdjur på semestern? Många bussar har begränsningar vad gäller resandet. Med Vainion Liikenne flyter allt på smidigare och priserna är också nästan samma. Därför erbjuder Vainion Liikenne mer för samma.

Ta med husdjuren!

Du vet väl att husdjur är välkomna med på resan, så länge de är fastspända eller i bur. Vänligen ta även hänsyn till eventuella medresenärer med allergier och låter dem välja sin plats först och låt inte ditt husdjur komma upp på bänkarna. Vi tar inte ytterligare betalt för husdjur.

Mer bagage

Påbörja din resa utan oro. Med oss får du ta två vanliga resväskor och handbagage eller ryggsäck. För större lass och saker betalar man en fraktkostnad. Skidor och barnvagnar transporteras utan extra kostnad.

Barnpass

Med oss åker barnen tryggt till mormor och morfar. Vår chaufför ser till att barnen som åker med barnpass kommer till rätt destination och överlämnar dem endast till mottagaren som finns skriven på passet. Barnpasset är en kostnadsfri service.

Fyll i och skriv ut barnpasset här (pdf).

Fler turer

Vi ser till att du kommer fram en tid som passar dig. Turerna går frekvent och de är optimerade enligt resenärernas behov. Bussar går nästan dygnet runt, så det passar såväl den som ska hem från en konsert, som den som ska hem från semesterresan.

Som du märker så reser du smidigare och bättre med Vainios bussar. Varför inte boka biljetten redan nu. Trevlig resa!