Tiedotteet ja uutiset » Vainion Liikenne lisää vuoroja Nummela– Helsinki -välille 4.6.2022 alkaen

Vainion Liikenne lisää vuoroja Nummela– Helsinki -välille 4.6.2022 alkaen

vainio-ilmoitus-hki-nummela

Kesäliikennekauden alkaessa Vainion Liikenne uudistaa aikatauluja ja lisää liikennettä Nummelan ja Helsingin välille. Kaikki vuorot ajetaan Veikkolan kautta ja muutamat vuoroista jatkavat Nummelasta Lohjalle.

Ensimmäinen vuoro Nummelasta Helsinkiin lähtee arkisin klo 5.00. Liikennettä ajetaan pääsääntöisesti tunnin vuorovälillä. Viimeinen vuoro Helsingistä Nummelaan ja edelleen Lohjalle lähtee päivittäin klo 22.05, lisäksi viikonloppuisin ajetaan myös yöliikennettä. ”Kaikki vuorot ovat ns. markkinaehtoista eli lipputuloilla toimeentulevaa liikennettä, joten toivomme paljon matkustajia”, toivoo Vainion Liikenteen tj. Matti Vainio.

Liikenteessä kelpaavat Vainion omat lipputuotteet, pankki- ja luottokortit sekä käteinen raha ja Veikkolassa myös HSL:n matkakortit. MH:n ja Vainion matkakortteja voi hankkia Matkahuollosta ja lisäladata autoissa tai netissä. Matkahuollon Reitit ja Liput-sovelluksesta voi hankkia myös kännykkälippuja. Lisätietoja lipuista ja aikatauluista Matkahuollon nettisivuilta.

Rajusti noussut polttoaineen hinta aiheuttaa poikkeuksellisen kovan kustannuspaineen lippujen hintoihin. ”Toivomme matkustajamäärän kasvavan niin, että lippujen hinnat voidaan säilyttää kohtuullisina” selvittää Matti Vainio.

Tästä aikatauluun.

Lisätiedot:
tj Matti Vainio, 0400 535 335
liikennesuunnittelupäällikkö Juha Tiikko, 040 748 0865