Tiedotteet ja uutiset » VAINION LIIKENNE KESKEYTTÄÄ LISÄÄ TURKU-SALO-HELSINKI -PIKAVUOROJA. UUSIN AIKATAULU 30.3.2020.

VAINION LIIKENNE KESKEYTTÄÄ LISÄÄ TURKU-SALO-HELSINKI -PIKAVUOROJA. UUSIN AIKATAULU 30.3.2020.

vainio-tiedottaa

27.3.2020: Katso aikataulu 30.3.2020 alkaen Turku-Helsinki-Turku.

Kaikki syöttöyhteydet satamiin ja lentokentälle on peruutettu 25.3.2020 alkaen.

Vainion Liikenne keskeyttää useiden pika- ja expressvuorojen ajamisen Turku-Helsinki-välillä keskiviikosta 25.3.2020 alkaen toistaiseksi.

Muutokset ovat seurausta siitä, että korona-viruksen takia poikkeusolojen lentoliikenne lähes loppuu. Lisäksi rajat suljetaan, joten suomalaisten laivamatkustuskin loppuu. Kaikki kokoukset, messut ja muut tilaisuudet on peruutettu ja ihmisiä on kehotettu jäämään mahdollisuuden rajoissa kotiin etätöihin.

”Tilanne on ikävä mutta käyttäjämäärät ovat pienentyneet niin olennaisesti, ettei liikennettä voida ylläpitää nykyisessä laajuudessaan” perustelee Vainion Liikenteen toimitusjohtaja Matti Vainio. ”Saattaa olla, että liikennettä pitää vähentää vielä lisääkin mutta sen vasta lähipäivät näyttävät” jatkaa Vainio.

Koulujen sulkeutuminen aiheuttaa myös koulumatkavuorojen uudelleenjärjestelyä. ”Koululaisten kulkeminen ei vaikuta pikavuoroliikenteeseen mutta nyt on vielä epäselvää, mitä muutoksia koulujen sulkeminen aiheuttaa vakiovuoroliikenteeseen. Liikennesuunnitelmaa tehdään parhaillaan”, selittää Matti Vainio

Keskeytys on voimassa toistaiseksi. ”Seuraamme tilanteiden kehittymistä koko ajan ja kriisin helpottaessa olemme valmiit palauttamaan liikennettä” jatkaa Vainio.

Aiemmin muutetut aikataulut 23.-24.3.2020 ovat nähtävissä täällä.

Lisätiedot

Liikennesuunnittelupäällikkö Juha Tiikko, 040 7480865

Toimitusjohtaja Matti Vainio, 0400 535 335