Osta liput

Joustoliput

Joustolipuilla voit valita käyttämäsi vuoron vapaasti yhden päivän sisällä.

Suosituimmat liput

Osta liput
Matkustustietoa » Enemmän samalla

Enemmän samalla

Enemmän samalla -kuva

Tuskailetko matkatavararajoitusten tai sopivien bussivuorojen kanssa? Tai mietitkö, miten kuljetat lemmikkisi mukana lomamatkalle? Monissa busseissa on rajoitteita matkustamisen suhteen. Vainion Liikenteellä kaikki sujuu mukavammin ja hinnatkin ovat lähes samat. Siksi Vainion Liikenne tarjoaa enemmän samalla.


Lemmikit mukaan!

Tiesithän, että kaikenkarvaiset kaverisi ovat tervetulleita mukaan matkalle, kunhan pysyvät hihnassa tai kopassa. Sopivimmat paikat lemmikeille ovat linja-auton takaosassa. Huomioithan myös allergiset matkustajamme antamalla heidän valita paikkansa ensin, etkä päästä lemmikkiäsi istuimille. Lemmikeistä emme ota lisämaksua.


Enemmän matkatavaroita

Aloita matkasi huoletta. Medän kyytiimme saat mukaan normaalit matkatavarat, eli matkalaukun molemmille käsille ja vielä käsimatkatavaran tai repun selkään. Isommista kuormista ja esineistäkin selviää rahtimaksulla. Sukset ja lastenrattaat kuljetamme ilmaiseksi.


Lapsipassi

Me kuljetamme lapset mummolaan turvallisesti. Kuljettajamme huolehtii, että lapsipassilla matkustavat lapset pääsevät oikeaan määräpäähänsä ja luovuttaa heidät ainoastaan passiin merkitylle vastaanottajalle. Lapsipassi on maksuton palvelu.

Täytä ja tulosta lapsipassi tästä (pdf).


Enemmän vuoroja

Me huolehdimme, että pääset matkaan sinulle sopivaan aikaan. Vuoroja lähtee tiuhaan tahtiin ja ne on optimoitu matkustajien tarpeiden mukaan. Busseja kulkee lähes ympäri vuorokauden, joten kyytejä löytyy myös niin keikoilla kulkevien kuin lomamatkalaistenkin tarpeisiin.


Polkupyörä mukaan

Kaikkiin pikavuoroihin on nyt nettikaupassa myynnissä vähintään kaksi paikkaa polkupyörälle.  Matkan pituudesta riippuen polkupyörän kuljetusmaksu on 5-15 euroa. Polkupyöräpaikan voi varata lipun oston yhteydessä nettikaupasta. Muuten emme varaa paikkoja polkupyörille, vaan niitä kuljetetaan, jos tilaa on. Polkupyöriä kuljetetaan asiakkaan omalla vastuulla tilan salliessa.

Kuten huomaat, Vainion busseilla matkustat mukavammin ja helpommin. Mikset siis varaisi saman tien lippua. Turvallista matkaa!