Osta liput

Osta liput

Joustoliput

Joustolipuilla voit valita käyttämäsi vuoron vapaasti yhden päivän sisällä.

Suosituimmat liput

Osta liput

Helsinki–Salo–Turku

Helsingin satamat–Salo–Turku

Helsinki-Vantaan lentokenttä–Salo–Turku

Turku–Salo–Helsingin satamat

Turku–Salo–Helsinki

Turku–Salo–Helsinki-Vantaan lentokenttä

Kampanjat » Vainion omat liput 2020 Lohjan-Vihdin alueelta Helsingin seudulle

Vainion omat liput 2020 Lohjan-Vihdin alueelta Helsingin seudulle

Saatavilla heti ja voimassa yli vuodenvaihteen.

Vuoden 2020 alusta alkaen nykyisten yhteiskäyttöisten työmatka- ja seutulippujen voimassaolo Lohjan-Vihdin alueen ja Helsingin seudun välillä päättyy. Niinpä Vainion Liikenne on aloittanut jo 21.lokakuuta 2019 omien matkalippujensa myynnin ko. reiteille. Liput ovat voimassa heti ja kelpoisuus jatkuu yli vuodenvaihteen, joten ne kannattaa ostaa hyvissä ajoin.

Vainion Liikenteen uusien lippujen hinnoittelu noudattaa pitkälti nykyistä aluehinnoittelua. ”Mielestämme on oikeudenmukaista, että hinta on riippuvainen kuljetusta matkasta. Lohjan ja Vihdin alueet ovat niin laajoja, että tästä seuraa väistämättä aika monta lipputyyppiä. Uskomme kuitenkin tällaisen rakenteen olevan asiakkaalle oikeudenmukaisin” sanoo toimitusjohtaja Matti Vainio.

Vainion Liikenteen matkakortit toteuttaa Matkahuolto ja ne ovat perinteisen kortin näköisiä. Kortteja voi hankkia Matkahuolloista ja niitä voi lisäladata busseissa. Vuodenvaihteen jälkeen tarjolle tulee myös tunnistepohjainen lippu ja sen voi hankkia kännykkään.

Lisää Lohjan vuoroja varsinkin aikaiseen aamuun ja iltaan! Ks. aikataulu

Lippujen kelpoisuusalueet ja hinnat:

Lue lisää