Osta liput

Joustoliput

Joustolipuilla voit valita käyttämäsi vuoron vapaasti yhden päivän sisällä.

Suosituimmat liput

Osta liput

Kesäaikataulu 28.6.–8.7.2021

Asuntomessuvuorot Lohjalle 9.7.–8.8.2021

Kesäaikataulu alkaen 9.7.2021

Kampanjat » Kesäreissulle mukavasti Vainion bussilla!

Kesäreissulle mukavasti Vainion bussilla!

Minne lähdetkään kesällä, Vainion kyydissä viihdyt jo matkalla! 

 Kotimaan matkailukesä on alkanut, lähde lähelle! Lähimatkailua jo 90 vuoden ajan edistänyt Vainion Liikenne on avannut merelliset kesävuorot 7.6.–8.8.2021.

Löydä Vainion kesävuorot Helsingistä Saloon, Teijoon, Mathildedaliin, Kemiöön, Taalintehtaalle ja Kasnäsiin ja takaisin. Koe Teijon kansallispuisto elämyksineen, merellinen ruukkikylä, Kemiönsaaren idylliset kylät ja upea saaristoluonto… Tee virkistävä päiväretki Helsingistä Teijoon ja Mathildedaliin lauantaisin tai sunnuntaisin. Lue lisää.

Nyt on startannut myös Helsinki-Parainen-Nauvo -kesävuoro 29.8. saakka, lähtö perjantaisin Helsingistä ja paluuvuoro sunnuntaisin Korpoströmistä. Mökkimatkat, viikonloppureissut, telttailut, pyöräretket Saariston rengastielle… ainutlaatuiset saaristokohteet odottavat. Polkupyörän saat mukaan bussiin. Ja busseilla on etuajo-oikeus losseille. Lue lisää.

Vainion edestakaiset kesävuorot Uuteenkaupunkiin Helsingistä, Salosta, Turusta ja siltä väliltä päivittäin. Merellisen Uudenkaupungin kesätunnelmaa on verrattu eteläeurooppalaisiin rantakaupunkeihin. Parasta ovat saaristoluonto, kesäkaupungin persoonalliset palvelut ja puukaupunkimiljöö. Lue lisää.

Nyt myös uusia lentokenttävuoroja 7.6.2021 alkaen! Ajamme päivittäin useita edestakaisia vuoroja Turusta Helsinki-Vantaan lentokentälle, jotta pääset Vainion kyydissä turvallisesti ja sujuvasti kentälle ja takaisin. Lue lisää.

Kesäaikataulut 28.6.–8.7.2021

Kesäaikataulut alkaen 9.7.2021

Asuntomessuvuorot Lohjalle 9.7.–8.8.2021